Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013

Βροχή και σήμερα...

Στο γραφείο πρωί και δεν έχω όρεξη για δουλειά.... Οι γιορτές έχουν περάσει πια και οι απόκριες δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα. Πάντα θεωρούσα την εποχή μετά τις γιορτές την πιο χειρότερη εποχή της Αθήνας που βγάζει τα γιορτινά της, γίνεται μουντή κι ο κόσμος επανέρχεται από την ανεμελιά των γιορτών (που φέτος δεν ξέρω αν υπήρξε καν) και κουμπωμένος προσπαθεί για την επιβίωση στις δύσκολες συνθήκες.
Μέρες κυλούν βαριά και κουρασμένα.... Στο σπίτι μοναξιά κι οι φίλοι λιγοστοί και μακριά... Περιμένω την Άνοιξη...


Βροχή και σήμερα, βροχή στη στέγη μας,
βροχή στη πόρτα μας, ατέλειωτη βροχή

2 σχόλια:

Antianemikos είπε...

JK O SKROYTZAKOS και Κατερίνα τα σχόλιά σας δεν μου τα εμφανίζει το blogspot παρότι τα ενέκρινα. Αν δεν σας κάνει κόπο ξαναστείλτε τα!
Προφανώς κάποιο bug ή κάτι δεν έκανα σωστά εγώ...

wereniki ptolemaiou είπε...

Έγραφα λοιπόν Γιώργο, ότι έχω ξεκινήσει και διαβάζω όλες τις αναρτήσεις από το 2008 και προχωρώ στις πιο πρόσφατες. Έχω εντυπωσιαστεί με τις ωραίες περιγραφές και τα πλούσια συναισθήματα που τις συνοδεύουν! Δεν περίμενα να βρω απόσπασμα από το ποίημα "Ουλαλούμ" του Σκαρίμπα, που τόσο λίγοι το γνωρίζουν! Δεν περίμενα να βρώ ποίηση και αστρονομία(μεγάλες μου αγάπες) μαζί! Ειδικά αυτά τα δυο, μόνο σε ένα Σύμπαν της Τέχνης τα συνάντησα, αλλά κι εκεί τα κλείδωσαν φυλακίζοντάς τα... Η μοίρα της Τέχνης; Οι παρωπίδες των ανθρώπων; Αναπάντητα "γιατί", αναπάντητα ερωτηματικά...
Ωστόσο, έγραφα και στο προηγούμενο σχόλιο που χάθηκε, πως κάνεις κατάθεση ψυχής σε ό,τι ανεβάζεις εδώ μέσα και σου εύχομαι να είσαι πάντα τόσο αληθινός κόντρα στα ψέματα και στον άνεμο!
W

ΥΓ: την επόμενη φορά βόλτα με το ντεσεβώ!